Професорсько-викладацький склад

 

Прізвище, імя, по батькові Фото Посада Вчене звання Науковий ступінь
1 Калакура Марія Михайлівна 

Викладає дисципліни:

  1. Загальні технології харчової промисловості
  2. Наукові основи конструювання харчових продуктів
  3. Інноваційні (новітні)технології продуктів харчування
  4. Теоретичні основи харчових виробництв
  5. Основи валеології
  6. Інноваційні інгредієнти у технології харчових продуктів
  7. Загальні технології харчових підприємств
  8. Теоретичні основи харчових технологій
  9. Технологія ресторанної продукції функціонального призначення

Лауреат державної премії,
Заслужений працівник освіти України

Докладніше…

завідувач кафедри, професор

Досвід роботи: 

57 років

професор к.т.н.

Сфера наукових інтересів:
1. Теоретичні та практичні аспекти використання нетрадиційної сировини у виробництві харчової продукції

2 Корзун Віталій Наумович

Викладає дисципліни:

  1. Біологічно активні речовини в харчовій промисловості
  2. Наукові основи конструювання харчових продуктів
  3. Інноваційні технології продуктів харчування

Докладніше…
професор

Досвід роботи:

професор д.мед.н.

Сфера наукових інтересів:

3 Юліна Антоніна Іллівна 

Викладає дисципліни:

  1. Оздоровче харчування
  2. Спеціальні технології харчової продукції
  3. Функіональні продукти
  4. Технологія продуктів дієтичного призначення
  5. Технологія продукції ресторанного господарства
  6. Технологія борошняних кондитерських виробів
  7. Спеціальні технології харчових виробництв
  8. Екологія та харчування

Відмінник освіти України

Докладніше…

доцент

Досвід роботи: 

51 рік

доцент к.т.н.

Сфера наукових інтересів:
1. Розроблення технологій продуктів оздоровчого харчування

4 Бублик Галина Аврамівна

Викладає дисципліни:

  1. Процеси та апарати харчових виробництв
  2. Устаткування закладів ресторанного господарства
  3. Логістика в РГ
  4. Інформаційні технології в РГ
  5. Інженерінг в РГ
  6. Автоматизація виробничих процесів
  7. Методи контролю продукції в РГ
  8. Перспективні методи обробки сировини в галузі

Подяка Міністерства освіти і науки України

Докладніше…

доцент

Досвід роботи: 

50 років

доцент к.т.н.

Сфера наукових інтересів:
1. Способи швидкого заморожування харчової сировини та напівфабрикатів

5 Хлопяк Олена Костянтинівна 

Викладає дисципліни:

  1. Організація ресторанного господарства
  2. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
  3. Організація виробництва в закладах РГ
  4. Етичні кухні
  5. Кулінарна етнологія
  6. Спеціальна технологія харчової продукції
  7. Організація в галузі
  8. Кулінарознавство
  9. Товарознавство

Відмінник освіти України

Докладніше…

старший викладач

Досвід роботи:
42 роки

Сфера наукових інтересів:
1. Інноваційні ресторанні технології
6 Оліферчук Оксана Григорівна

Викладає дисципліни:

  1. Технологія борошняних кондитерських виробів
  2. Стандартизація, метрологія та сертифікація
  3. Товарознавство харчових продуктів
  4. Харчові та дієтичні добавки
  5. Основи виробництва продуктів оздоровчого харчування
  6. Товарознавство в ресторанному господарстві
  7. Технологія виробництва харчової продукції
  8. Технологія продукції ресторанного господарства
  9. Екологія ресторанного господарства
  10. Логістика в ресторанному господарстві
  11. Загальні технології мінівиробництва
  12. Харчові добавки
  13. Оздоровче харчування
  14. Основи валеології
  15. Технологія продуктів дієтичного призначення

1. Технологія продукції ресторанного господарства (лабораторні роботи)
2. Технологія кондитерських виробів (лабораторні роботи)
3. Технологія продуктів дієтичного призначення (лабораторні роботи)


Докладніше…
асистент

Досвід роботи: 
8 років

Сфера наукових інтересів:
1. Формування практичної компетентності інженерів-технологів
7 Гаврилюк Світлана Павлівна

Викладає дисципліни:

  1. Економіка підприємств різних типів
  2. Менеджмент підприємств ресторанного господарства
  3. Бухгалтерський облік в ресторанному господарстві
  4. Бізнес-планування закладів РГ
  5. Моніторинг ринку харчових продуктів
  6. Мерчендайзінг РГ
  7. Бізнес-планування в харчовій промисловості
  8. Конкурентоспроможність підприємств у сфері туристичного бізнесу

Докладніше…
доцент

Досвід роботи:

доцент к.е.н.

Сфера наукових інтересів:1. Фундаментальні і прикладні дослідження у сфері економічної діяльності підприємств туристичного, готельно-ресторанного та виставкового бізнесу
2. Конкурентоспроможність підприємств туризму

8 Ратушенко Антоніна Тарасівна 

Викладає дисципліни: 

  1. Громадське будівництво
  2. Організація ресторанного бізнесу
  3. Управління якістю та безпекою продукції галузі
  4. Основи автоматизованого проектування
  5. Основи виробничого дизайну
  6. Технологічне проектування закладів ресторанного господарства
  7. Технологічна експертиза в закладах ресторанного господарства
  8. Інноваційні ресторанні технології
  9. Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства
  10. Експертиза якості надання послуг ресторанного господарства
  11. Молекулярна технологія
Відмінник освіти України

Подяка Міністерства освіти і науки України

Докладніше…

доцент

Досвід роботи: 

30 років

доцент к.т.н.

Сфера наукових інтересів:
1. Розроблення новітніх технологій продуктів харчування з функціональними властивостями

9 Калакура Віолетта Вячеславівна

Викладає дисципліни:

  1. Організація роботи сомільє
  2. Організація дипломатичних прийомів
  3. Загальні технології харчової промисловості
  4. Теоретичні основи харчових технологій
  5. Організація обслуговування в ЗРГ
  6. Технології продукції ресторанного господарства
  7. Технологія борошняних кондитерських виробів
  8. Організація дипломатичних прийомів роботи сомільє


Докладніше…
асистент

Досвід роботи:

Сфера наукових інтересів:
10 Данкевич Людмила Анатоліївна

Викладає дисципліни:

  1. Гігієна та санітарія
  2. Основи фізфологія харчування

Докладніше…
доцент

Досвід роботи:

с.н.с. к.б.н.

Сфера наукових інтересів: