Професорсько-викладацький склад

 

Прізвище, імя, по батькові Фото Посада Вчене звання Науковий ступінь
1 Калакура Марія Михайлівна 

Викладає дисципліни:
1. Загальні технології харчових підприємств
2. Теоретичні основи харчових виробництв
3.Технологія ресторанної продукції функціонального призначення
4. Інноваційні (новітні)технології продуктів харчування
5. Наукові основи конструювання харчових продуктів

Лауреат державної премії,
Заслужений працівник освіти України

Докладніше…

завідувач кафедри, професор

Досвід роботи: 

57 років

професор к.т.н.

Сфера наукових інтересів:
1. Теоретичні та практичні аспекти використання нетрадиційної сировини у виробництві харчової продукції

2 Корзун Віталій Наумович

Викладає дисципліни:


Докладніше…
професор

Досвід роботи:

професор д.мед.н.

Сфера наукових інтересів:

3 Юліна Антоніна Іллівна 

Викладає дисципліни:
1. Технологія продукції ресторанного господарства
2. Технологія кондитерських виробів
3. Технологія продуктів дієтичного призначення
4.Спеціальні технології харчових виробництв
5. Екологія та харчування


Відмінник освіти України

Докладніше…

доцент

Досвід роботи: 

51 рік

доцент к.т.н.

Сфера наукових інтересів:
1. Розроблення технологій продуктів оздоровчого харчування

4 Бублик Галина Аврамівна

Викладає дисципліни:
1. Автоматизація виробничих процесів
2. Процеси та апарати харчових виробництв
3. Устаткування в галузі
4. Перспективні методи обробки сировини в галузі


Подяка Міністерства освіти і науки України

Докладніше…

доцент

Досвід роботи: 

50 років

доцент к.т.н.

Сфера наукових інтересів:
1. Способи швидкого заморожування харчової сировини та напівфабрикатів

5 Хлопяк Олена Костянтинівна 

Викладає дисципліни:
1. Організація в галузі
2. Кулінарна етнологія
3. Кулінарознавство
4. Товарознавство


Відмінник освіти України

Докладніше…

старший викладач

Досвід роботи:
42 роки

Сфера наукових інтересів:
1. Інноваційні ресторанні технології
6 Оліферчук Оксана Григорівна

Викладає дисципліни:
1. Технологія продукції ресторанного господарства (лабораторні роботи)
2. Технологія кондитерських виробів (лабораторні роботи)
3. Технологія продуктів дієтичного призначення (лабораторні роботи)


Докладніше…
асистент

Досвід роботи: 
8 років

Сфера наукових інтересів:
1. Формування практичної компетентності інженерів-технологів
7 Гаврилюк Світлана Павлівна

Викладає дисципліни:
1. Економіка підприємства
2. Конкурентоспроможність підприємств у сфері туристичного бізнесу


Докладніше…
доцент

Досвід роботи:

доцент к.е.н.

Сфера наукових інтересів:1. Фундаментальні і прикладні дослідження у сфері економічної діяльності підприємств туристичного, готельно-ресторанного та виставкового бізнесу
2. Конкурентоспроможність підприємств туризму

8 Ратушенко Антоніна Тарасівна 

Викладає дисципліни: 
1. Основи автоматизованого проектування
2. Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства
3. Експертиза якості надання послуг ресторанного господарства
4. Молекулярна технологія
5. Проектування (технологічне проектування) закладів ресторанного господарства

Відмінник освіти України

Подяка Міністерства освіти і науки України

Докладніше…

доцент

Досвід роботи: 

30 років

доцент к.т.н.

Сфера наукових інтересів:
1. Розроблення новітніх технологій продуктів харчування з функціональними властивостями

9 Калакура Віолетта Вячеславівна

Викладає дисципліни:



Докладніше…
асистент

Досвід роботи:

Сфера наукових інтересів:
10 Данкевич Людмила Анатоліївна

Викладає дисципліни:


Докладніше…
доцент

Досвід роботи:

с.н.с. к.б.н.

Сфера наукових інтересів:

11 Любенок Олена Борисівна 

Викладає дисципліни:
1. Теоретичні основи харчових виробництв (лабораторні, практичні роботи)
2. Харчові технології (лабораторні, практичні роботи)
3. Методи контролю продукції в галузі (лабораторні, практичні роботи)



Докладніше…
асистент

Досвід роботи:
5 років

Сфера наукових інтересів:
1. Розроблення технологій кондитерських виробів наоснові композитних сумішей