Дисципліни, закріплені за кафедрою технології харчування

1. Автоматизація виробничих процесів
2. Бізнес-планування закладів ресторанного господарства
3. Біологічно-активні речовини в харчовій промисловості
4. Гігієна та санітарія
5. Громадське будівництво
6. Екологія в ресторанному господарстві
7. Економіка закладів ресторанного господарства
8. Економіка підприємств різних типів
9. Етнічні кухні
10. Загальні технології харчової промисловості
11. Інженіринг у ресторанному господарстві
12. Інноваційні ресторанні технології
13. Інноваційні технології продуктів харчування
14. Кулінарна етнологія
15. Логістика в ресторанному господарстві
16. Логістичні системи в ресторанному господарстві
17. Маркетинг у ресторанному господарстві
18. Менеджмент підприємств ресторанного господарства
19. Мерчандайзинг ресторанного господарства
20. Методи конторолю якості продукції в ресторанному господарстві
21. Моделювання та проєктування виробничих процесів
22. Науково-дослідна робота студентів
23. Наукові основи конструювання харчових продуктів
24. Оздоровче харчування
25. Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
26. Організація дипломатичних прийомів
27. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
28. Організація ресторанного бізнесу
29. Організація ресторанного господарства
30. Організація роботи сомельє
31. Основи автоматизованого проєктування
32. Основи валеології
33. Основи виробничого дизайну
34. Основи фізіології та гігієни харчування
35. Основи фізіології харчування
36. Основи кулінарії
37. Процеси та апарати харчових виробництв
38. Спеціальні технології харчової продукції
39. Стандартизація, метрологія та сертифікація
40. Теоретичні основи харчових технології
41. Технічна мікробіологія
42. Технологічна експертиза в закладах ресторанного господарства
43. Технологічне проєктування закладів ресторанного господарства
44. Технологія борошняних кондитерських виробів
45. Технологія виробництва харчової продукції
46. Технологія продуктів дієтичного призначення
47. Технологія продукції ресторанного господарства
48. Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості
49. Товарознавство в ресторанному господарстві
50. Товарознавство харчових продуктів
51. Управління якістю та безпекою продукції галузі
52. Устаткування закладів ресторанного господарства
53. Фізико-хімічні та біологічні основи обробки сировини
54. Харчові та дієтичні добавки