Дисципліни, закріплені за кафедрою технології харчування

  1. Автоматизація виробничих процесів
  2. Громадське будівництво
  3. Загальні технології харчової промисловості
  4. Інжинірінг у ресторанному господарстві
  5. Інноваційні технології продуктів харчування
  6. Інформаційні технології в ресторанному господарстві
  7. Кулінарна етнологія
  8. Логістика в ресторанному господарстві
  9. Маркетинг у ресторанному господарстві
  10. Менеджмент готельно-ресторанного господарства
  11. Менеджмент підприємств ресторанного господарства
  12. Мерчандайзинг харчових продуктів
  13. Методи контролю якості продукції в ресторанному господарстві
  14. Наукові основи конструювання харчових продуктів
  15. Оздоровче харчування
  16. Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
  17. Організація дипломатичних прийомів
  18. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
  19. Організація ресторанного господарства
  20. Організація роботи сомельє
  21. Основи автоматизованого проєктування
  22. Основи валеології
  23. Основи молекулярної технології в закладах ресторанного господарства
  24. Основи наукових досліджень та академічного письма
  25. Основи наукових досліджень та технічної творчості в інженерній галузі
  26. Основи ресторанного бізнесу
  27. Основи ресторанної справи
  28. Перспективні методи обробки сировини
  29. Проєктування закладів ресторанного господарства
  30. Проєктування і дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства
  31. Процеси й апарати харчових виробництв
  32. Сенсорний аналіз харчових продуктів
  33. Спеціальні технології харчової продукції
  34. Стандартизація, метрологія та сертифікація
  35. Теоретичні основи харчових технологій
  36. Технологічне проєктування закладів ресторанного господарства
  37. Технологія борошняних кондитерських виробів
  38. Технологія виробництва харчової продукції
  39. Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості
  40. Технологія продукції ресторанного господарства
  41. Технологія ферментів та їх застосування в харчовій промисловості
  42. Товарознавство в ресторанному господарстві
  43. Управління якістю та безпекою харчової продукції
  44. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
  45. Устаткування закладів ресторанного господарства
  46. Функціональні продукти
  47. Харчові та дієтичні добавки