Професорсько-викладацький склад

 

Прізвище, імя, по батькові Фото Посада Вчене звання Науковий ступінь
Ратушенко Антоніна Тарасівна 

Викладає дисципліни: 

  1. Технологія продукції ресторанного господарства
  2. Проєктування закладів ресторанного господарства
  3. Основи виробничого дизайну
  4. Технологічне проєктування закладів ресторанного господарства
  5. Технологічна експертиза в закладах ресторанного господарства
  6. Основи молекулярної технології в закладах ресторанного господарства
  7. Спеціальні технології кулінарної продукції у закладах ресторанного господарства
  8. Оздоровче харчування
  9. Спеціальні технології харчової продукції
  10. Актуальні проблеми галузі
 

Відмінник освіти України

Подяка Міністерства освіти і науки України

Докладніше…

завідувач кафедри

Досвід роботи: 

44 роки

доцент к.т.н.

Сфера наукових інтересів:
1. Розроблення новітніх технологій продуктів харчування з функціональними властивостями

Калакура Марія Михайлівна 
Викладає дисципліни:

  1. Наукові основи конструювання харчових продуктів
  2. Моделювання та проєктування виробничих процесів
  3. Інноваційні технології продуктів харчування
  4. Інноваційні ресторанні технології
  5. Біологічно-активні речовини в харчовій промисловості
  6. Загальні технології харчової промисловості
  7. Технологічний тренінг
  8. Теоретичні основи харчових технологій
  9. Технологія природних харчових сорбентів
  10. Технологія ферментів та їх використання в харчовій промисловості
  11. Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості

Лауреат державної премії,
Заслужений працівник освіти України

Докладніше…

професор

Досвід роботи: 

57 років

професор к.т.н.

Сфера наукових інтересів:
1. Теоретичні та практичні аспекти використання нетрадиційної сировини у виробництві харчової продукції

Бабанов Ігор Геннадійович

Викладає дисципліни:

  1. Основи автоматизованого проєктування
  2. Громадське будівництво
  3. Експертиза якості продукції ресторанного господарства
  4. Управління якістю та безпекою продукції галузі
  5. Сенсорний аналіз харчових продуктів
  6. Інформаційні технології в ресторанному господарстві
  7. Основи наукових досліджень і академічного письма
  8. Науково-дослідна робота студентів

Докладніше…

доцент

Досвід роботи:

42 роки

доцент к.т.н.

Сфера наукових інтересів:

Дослідження процесів електроконтактної обробки м’ясопродуктів, а саме Сучасні методи оброблення м’ясопродуктів з метою інтенсифікації їх виробництва

Салухіна Надія Григорівна 

Викладає дисципліни:

  1. Товарознавство в ресторанному господарстві
  2. Стандартизація, метрологія та сертифікація
  3. Маркетинг у ресторанному господарстві
  4. Менеджмент підприємств ресторанного господарства
  5. Бізнес-планування закладів ресторанного господарства
  6. Функціональні продукти
  7. Організація ресторанного бізнесу
  8. Мерчандайзинг ресторанного господарства
  9. Організація бізнесу
  10. Економіка закладів ресторанного господарства
  11. Економіка підприємств різних типів
  12. Бухгалтерський облік у ресторанному господарстві
  13. Товарознавство в ресторанному господарстві
  14. Мерчандайзинг харчових продуктів

Докладніше…

доцент

Досвід роботи: 

49 років

доцент к.т.н.

Сфера наукових інтересів:

Зубар Надія Миколаївна

Викладає дисципліни:

  1. Устаткування закладів ресторанного господарства
  2. Нутриціологія
  3. Кулінарна етнологія

 

Докладніше… доцент

Досвід роботи:

ст. викладач к.т.н.

Сфера наукових інтересів:

Оліферчук Оксана Григорівна

Викладає дисципліни:

  1. Технологія виробництва харчової продукції
  2. Харчові та дієтичні добавки
  3. Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
  4. Технологія продуктів дієтичного призначення
  5. Технологія борошняних кондитерських виробів
  6. Основи ресторанної справи
  7. Проєктування закладів ресторанного господарства

Докладніше…
асистент

Досвід роботи: 
18 років

Сфера наукових інтересів:
1. Формування практичної компетентності інженерів-технологів
Завадинська Олена Юріївна

Викладає дисципліни:

  1. Організація ресторанного господарства

Докладніше…

доцент

Досвід роботи:

49 років

ст. викладач к.т.н.

Сфера наукових інтересів: 

Калакура Віолетта Вячеславівна

Викладає дисципліни:

  1. Основи валеології
  2. Організація роботи сомельє
  3. Організація дипломатичних прийомів
  4. Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
  5. Загальні технології харчової промисловості
  6. Теоретичні основи харчових технологій
  7. Культура та гігієна харчування
  8. Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості

Докладніше…

ст. викладач

Досвід роботи:

31 рік

Сфера наукових інтересів:
Любенок Олена Борисівна

Викладає дисципліни:

  1. Технологія продукції ресторанного господарства
  2. Основи молекулярної технології в закладах ресторанного господарства
  3. Технологія виробництва харчової продукції

Докладніше…

асистент

Досвід роботи:

34 роки

Сфера наукових інтересів:
 

Викладає дисципліни:

 

 

Досвід роботи:

доцент  

Сфера наукових інтересів: