№ |
Прізвище, імя, по батькові |
Фото |
Посада |
Вчене звання |
Науковий ступінь |
1 |
Калакура Марія Михайлівна
Викладає дисципліни:
- Загальні технології харчової промисловості
- Наукові основи конструювання харчових продуктів
- Інноваційні (новітні)технології продуктів харчування
- Теоретичні основи харчових виробництв
- Основи валеології
- Інноваційні інгредієнти у технології харчових продуктів
- Загальні технології харчових підприємств
- Теоретичні основи харчових технологій
- Технологія ресторанної продукції функціонального призначення
|
Лауреат державної премії,
Заслужений працівник освіти України
Докладніше… |
завідувач кафедри, професор
Досвід роботи:
57 років |
професор |
к.т.н.
Сфера наукових інтересів:
1. Теоретичні та практичні аспекти використання нетрадиційної сировини у виробництві харчової продукції |
2 |
Корзун Віталій Наумович
Викладає дисципліни:
- Біологічно активні речовини в харчовій промисловості
- Наукові основи конструювання харчових продуктів
- Інноваційні технології продуктів харчування
|

Докладніше… |
професор
Досвід роботи: |
професор |
д.мед.н.
Сфера наукових інтересів: |
3 |
Юліна Антоніна Іллівна
Викладає дисципліни:
- Оздоровче харчування
- Спеціальні технології харчової продукції
- Функіональні продукти
- Технологія продуктів дієтичного призначення
- Технологія продукції ресторанного господарства
- Технологія борошняних кондитерських виробів
- Спеціальні технології харчових виробництв
- Екологія та харчування
|

Відмінник освіти України
Докладніше… |
доцент
Досвід роботи:
51 рік |
доцент |
к.т.н.
Сфера наукових інтересів:
1. Розроблення технологій продуктів оздоровчого харчування |
4 |
Бублик Галина Аврамівна
Викладає дисципліни:
- Процеси та апарати харчових виробництв
- Устаткування закладів ресторанного господарства
- Логістика в РГ
- Інформаційні технології в РГ
- Інженерінг в РГ
- Автоматизація виробничих процесів
- Методи контролю продукції в РГ
- Перспективні методи обробки сировини в галузі
|

Подяка Міністерства освіти і науки України
Докладніше… |
доцент
Досвід роботи:
50 років |
доцент |
к.т.н.
Сфера наукових інтересів:
1. Способи швидкого заморожування харчової сировини та напівфабрикатів |
5 |
Хлопяк Олена Костянтинівна
Викладає дисципліни:
- Організація ресторанного господарства
- Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
- Організація виробництва в закладах РГ
- Етичні кухні
- Кулінарна етнологія
- Спеціальна технологія харчової продукції
- Організація в галузі
- Кулінарознавство
- Товарознавство
|

Відмінник освіти України
Докладніше… |
старший викладач
Досвід роботи:
42 роки |
|
Сфера наукових інтересів:
1. Інноваційні ресторанні технології |
6 |
Оліферчук Оксана Григорівна
Викладає дисципліни:
- Технологія борошняних кондитерських виробів
- Стандартизація, метрологія та сертифікація
- Товарознавство харчових продуктів
- Харчові та дієтичні добавки
- Основи виробництва продуктів оздоровчого харчування
- Товарознавство в ресторанному господарстві
- Технологія виробництва харчової продукції
- Технологія продукції ресторанного господарства
- Екологія ресторанного господарства
- Логістика в ресторанному господарстві
- Загальні технології мінівиробництва
- Харчові добавки
- Оздоровче харчування
- Основи валеології
- Технологія продуктів дієтичного призначення
1. Технологія продукції ресторанного господарства (лабораторні роботи)
2. Технологія кондитерських виробів (лабораторні роботи)
3. Технологія продуктів дієтичного призначення (лабораторні роботи) |

Докладніше… |
асистент
Досвід роботи:
8 років |
|
Сфера наукових інтересів:
1. Формування практичної компетентності інженерів-технологів |
7 |
Гаврилюк Світлана Павлівна
Викладає дисципліни:
- Економіка підприємств різних типів
- Менеджмент підприємств ресторанного господарства
- Бухгалтерський облік в ресторанному господарстві
- Бізнес-планування закладів РГ
- Моніторинг ринку харчових продуктів
- Мерчендайзінг РГ
- Бізнес-планування в харчовій промисловості
- Конкурентоспроможність підприємств у сфері туристичного бізнесу
|

Докладніше… |
доцент
Досвід роботи: |
доцент |
к.е.н.
Сфера наукових інтересів:1. Фундаментальні і прикладні дослідження у сфері економічної діяльності підприємств туристичного, готельно-ресторанного та виставкового бізнесу
2. Конкурентоспроможність підприємств туризму |
8 |
Ратушенко Антоніна Тарасівна
Викладає дисципліни:
- Громадське будівництво
- Організація ресторанного бізнесу
- Управління якістю та безпекою продукції галузі
- Основи автоматизованого проектування
- Основи виробничого дизайну
- Технологічне проектування закладів ресторанного господарства
- Технологічна експертиза в закладах ресторанного господарства
- Інноваційні ресторанні технології
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства
- Експертиза якості надання послуг ресторанного господарства
- Молекулярна технологія
|
Відмінник освіти України
Подяка Міністерства освіти і науки України
Докладніше… |
доцент
Досвід роботи:
30 років |
доцент |
к.т.н.
Сфера наукових інтересів:
1. Розроблення новітніх технологій продуктів харчування з функціональними властивостями |
9 |
Калакура Віолетта Вячеславівна
Викладає дисципліни:
- Організація роботи сомільє
- Організація дипломатичних прийомів
- Загальні технології харчової промисловості
- Теоретичні основи харчових технологій
- Організація обслуговування в ЗРГ
- Технології продукції ресторанного господарства
- Технологія борошняних кондитерських виробів
- Організація дипломатичних прийомів роботи сомільє
|

Докладніше… |
асистент
Досвід роботи: |
|
Сфера наукових інтересів: |
10 |
Данкевич Людмила Анатоліївна
Викладає дисципліни:
- Гігієна та санітарія
- Основи фізфологія харчування
|

Докладніше… |
доцент
Досвід роботи: |
с.н.с. |
к.б.н.
Сфера наукових інтересів: |
|
|
|
|
|
|