Кафедра сучасної інженерії та нанотехнологій
Посада: доцент кафедри
Науковий ступінь: кандидат технічних наук
Вчене звання: доцент
Досвід роботи: 50 років
Почесні звання і відзнаки: Подяка Міністерства освіти і науки України
Біографія
Народилася 15 червня 1944 року.
Освіта
У 1983 році закінчила Луцький державний педагогічний інститут, отримавши кваліфікацію «вчитель фізики».
Відомості про захист дисертацій
Захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.22.10 – Автомобільні дороги і автомобільний транспорт.
Доцент кафедри устаткування, диплом № ДЦ010601 від 30.03.1989 р.
Підвищення кваліфікації
1. Міжнародна експертна асоціація «Консалтінг і тренінг», «Інноваційні методи та засоби викладання», 8 листопада 2012 р., сертифікат.
2. Інститут безпеки життєдіяльності, листопад 2013 р., посвідчення № 26031314-2.
Викладає дисципліни
- Процеси та апарати харчових виробництв
- Устаткування закладів ресторанного господарства
- Логістика в РГ
- Інформаційні технології в РГ
- Інженерінг в РГ
- Автоматизація виробничих процесів
- Методи контролю продукції в РГ
- Перспективні методи обробки сировини в галузі
Галузь наукових інтересів
1. Способи швидкого заморожування харчової сировини та напівфабрикатів
Перелік наукових праць
Має понад 60 публікацій, зокрема:
1. Бублик Г.А. Оптимізації якості кондитерських виробів із використанням яблучного порошку [Текст] / А. Т. Ратушенко, М. М. Калакура, Г. А. Бублик // Технологический аудит и резервы производства. – 2016. – № 3/3(29). – Х. – С. 12-17.
2. Бублик Г.А. Процеси і апарати харчових виробництв : Опорний конспект лекцій. – К.: Університет «Україна», 2016.
3. Бублик Г.А. Впровадження ресурсозберігаючих процесів і технологій у роботі закладів ресторанного господарства [Текст] / Бублик Г.А. // Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми навчання та виховання людей в інтегрованому освітньому середовищі у світлі реалізації конвенції ООН про права інвалідів», 23-24 листопада 2016 р. – К.: Університет «Україна», 2016. – С. 38-39.
4. Бублик Г.А. Організаційно-економічні резерви підвищення ефективності експлуатації устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] / Бублик Г.А. // Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми навчання та виховання людей в інтегрованому освітньому середовищі у світлі реалізації конвенції ООН про права інвалідів», 21 листопада 2015 р. – К.: Університет «Україна», 2015. – С. 75-76.