Калакура Віолетта Вячеславівна

Кафедра технології харчування

Посада: асистент

Досвід роботи: 17 років

Біографія

Народилася 31 грудня 1970 року в місті Києві.

Відомості про вищу освіту

У 1995 році закінчила Київський університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Романо-германські мови і література» та здобула кваліфікацію спеціаліста «філолог, викладач англійської мови і зарубіжної літератури».

Відомості про підвищення наукової кваліфікації

У 2018 році закінчила Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» за спеціальністю «Харчові технології» із присвоєнням кваліфікації «магістр з технології харчування».

Основні етапи діяльності

У 1991-2000 роках працювала в Київському технікумі готельного господарства на посадах старшого лаборанта, викладача предмета «Організація обслуговування на підприємствах громадського харчування».

2001-2016 працювала в ЗАТ «Київстар» на посадах експерта, спеціаліста.

 Викладає дисципліни:

  1. Основи валеології
  2. Організація роботи сомельє
  3. Організація дипломатичних прийомів
  4. Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
  5. Загальні технології харчової промисловості
  6. Теоретичні основи харчових технологій
  7. Культура та гігієна харчування
  8. Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості