Кафедра технологій харчування
Посада: старший викладач кафедри
Науковий ступінь: кандидат технічних наук
Вчене звання: доцент
Досвід роботи: 49 років
Біографія
Народилась 21 травня 1961 року в м. Красноярськ.
Відомості про вищу освіту
В 1983 році закінчила Київський торговельно-економічний інститут, отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія і організація громадського харчування» та здобула кваліфікацію інженера-технолога.
Відомості про підвищення наукової кваліфікації
1998 рік – у Київському державному торговельно-економічному університеті присуджено науковий ступінь кандидата технічних наук зі спеціальності «Технологія продуктів харчування».
2004 рік – присвоєне вчене звання доцента кафедри технології і організації ресторанного господарства.
Державні нагороди
2002 рік – Знак «Відмінник освіти України»
Основні етапи діяльності
1983-1987 рр. – працювала в Республіканській школі офіціантів та метрдотелів на посаді «майстер виробничого навчання».
1988-1989 рр. – працювала в Дитячому яслі-садку №674 на посаді «завгосп».
1990-1991 рр. – працювала в Київському торговельно-економічному інституті на посаді «молодший науковий співробітник».
1991-1994 рр. – навчання в аспірантурі в Київському торговельно-економічному інституті.
1994-1999 рр. – працювала в Київському торговельно-економічному інституті на посаді «асистент кафедри технології і організації громадського харчування».
1999-2000 рр. – працювала в Київському торговельно-економічному інституті на посаді «старший викладач кафедри технології і організації громадського харчування».
2000-2002 рр. – працювала в Київському торговельно-економічному інституті на посаді «заступник декана факультету громадського харчування, ресторанного господарства та туризму».
2002-2004 рр. – працювала в Київському торговельно-економічному інституті на посаді «завідувач кафедри технології і організації громадського харчування».
З вересня 2004 року працює у Відкритому міжнародному університеті розвитку людини «Україна» на посаді «доцент кафедри технології харчування Інженерно-технологічного інституту».
Викладає дисципліни:
- Організація ресторанного господарства
Перелік наукових і навчально-методичних праць