Кафедра технології харчування
Посада: асистент
Досвід роботи: 31 рік
Біографія
Народилася 31 грудня 1970 року в місті Києві.
Відомості про вищу освіту
У 1995 році закінчила Київський університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Романо-германські мови і література» та здобула кваліфікацію спеціаліста «філолог, викладач англійської мови і зарубіжної літератури».
Відомості про підвищення наукової кваліфікації
У 2018 році закінчила Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» за спеціальністю «Харчові технології» із присвоєнням кваліфікації «магістр з технології харчування».
Основні етапи діяльності
У 1991-2000 роках працювала в Київському технікумі готельного господарства на посадах старшого лаборанта, викладача предмета «Організація обслуговування на підприємствах громадського харчування».
2001-2016 працювала в ЗАТ «Київстар» на посадах експерта, спеціаліста.
Викладає дисципліни:
- Основи валеології
- Організація роботи сомельє
- Організація дипломатичних прийомів
- Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
- Загальні технології харчової промисловості
- Теоретичні основи харчових технологій
- Культура та гігієна харчування
- Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості